Log House

- Terug naar overzicht Izba Chalets -

Algemeen

Izba Hout Productie Constructie Bouw Onderhoud Betalingen Voor- en Nadelen

Acties

Uw droomchalet op maat!

Als bouwbedrijf zijn wij al een aantal jaren gespecialiseerd in Siberische massief houten chalets zoals sauna’s, tuinchalets, garages, paardenboxen, bungalows en complete huizen. Deze chalets die in Rusland ‘Izba’ heten, staan ook bekend als log-houses.

Vooral in een landelijke omgeving zijn de Siberische chalets een lust voor het oog. Zij zijn knus, warm in de winter, koel in de zomer en geheel vervaardigd van natuurlijke materialen. De massief houten balken hebben een lange levensduur.  

Door het stapelbouwsysteem (houten balken met een diameter van 180 tot 280 mm) zijn de chalets eenvoudig op te bouwen. Wie ervoor kiest om zelf te bouwen kan gebruik maken van ons deskundig advies. Het is natuurlijk ook mogelijk om het bouwproces volledig aan ons over te laten. Een offerte voor Uw chalet en eventuele bouwkosten kunnen wij U op aanvraag toezenden. 

Graag presenteren wij een aantal bouwmogelijkheden en toepassingen van de diverse soorten chalets die door u in samenwerking met ons ontworpen en gebouwd kunnen worden. Uiteraard is er op grond van uw wensen nog veel meer mogelijk. Hierover kunt u of via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

 © 2008 - 2014 v.o.f. KALAIDJAN