Onderhout Log House

- Terug naar overzicht Izba Chalets -

Algemeen

Izba Hout Productie Constructie Bouw Onderhoud Betalingen Voor- en Nadelen

Acties

Onderhoud

Wij adviseren de log’s tweemaal te impregneren. Eénmaal tijdens het opstapelen van de log’s en éénmaal nadat het chalet is opgebouwd. Vervolgens dient er een beits of laklaag overheen te worden aangebracht. Dit alles om bescherming te bieden tegen vochtindringers en UV-straling. Wij adviseren een ademende beits te gebruiken voor een goede vochtregulatie.
 
Het chalet dient om de 5 á 7 jaar onderhouden te worden. D.w.z. licht afschuren en een nieuwe beits of laklaag aan de log’s aanbrengen.
 
De volgende producten gebruiken wij voor onze chalets:
 
Watergedragen impregneringsmiddel, Impraline Pre-Activ van Hermadix. Het is gemaakt van een natuurlijke, ultra dunne, geëmulgeerde olie. Hierdoor dringt de olie diep in het hout, wordt vochtindringing voorkomen en de levensduur van het hout aanmerkelijk verlengd.
[zie www.hermadix.nl voor uitgebreid informatie]
Prijs: op aanvraag per lt. excl. BTW   Bus: 5 lt.   Verbruik: 1 lt. voor 3-6 m²  
 
 
Watergedragen verfbeits, Houtdecor van Hermadix. Het is een verfbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie), dus minder milieubelastend. Absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. De eerste verf in Nederland die het milieukeur mag dragen!
[zie www.hermadix.nl voor uitgebreid informatie] [kleurkaart] Prijs: op aanvraag per lt. excl. BTW   Bus: 2,5 lt.  Verbruik: 1 lt. voor 10-12 m²  
 
                      overige producten ...

 © 2008 - 2014 v.o.f. KALAIDJAN